Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dětský karneval 2012: fotky a poděkování

20. 2. 2012

Další ročník Dětského karnevalu je za námi.

Hodnocení úspěšnosti nám, jakožto organizátorům nepřísluší, omezím se tedy jen na konstatování, že nám se s Vámi líbilo a děkujeme za vysokou účast nejen dětí, ale také dospělých. Jsme rádi, že tato akce každý rok oslovuje více lidí a především jsme rádi, že se stále rozšiřují řady dospěláků, kteří neváhají zahodit ostych a přijdou na karneval v maskách.

A že tentokrát byly některé masky obvzláště vydařené!

Takže děkujeme Vám za účast, děkujeme všem, kteří svojí aktivitou v sále přispěli k dobré karnevalové atmosféře a děkujeme také všem, kteří přispěli formou dobrovolného vstupného na činnost neziskového sdružení OSANN. Získaný obnos použijeme na podobné účely, tedy zejména pro děti.

A protože na přípravě této akce se jako každý rok podílelo mnoho ochotných lidiček, dovolte, abychom touto cestou se vší úctou poděkovali také jim, tedy všem, kteří nezištně pomohli s přípravou akce a organizací programu přímo na place. A také vřelé díky majitelům masky medvěda a koně, kteří se nám (v případě medvěda doslova komplet) zapůjčili bez nároku na honorář.

Děkujeme všem čtyřem členům odborné poroty za to, že vydrželi celou dobu až do hodnocení vítězů a bravurně zvládli náročný úkol hodnocení vítězných masek se ctí.

Děkujeme také hospodskému, resp. rodině Novotných za bezplatné poskytnutí sálu a též za napečení pořádné porce koblih (chutnaly všem...)

Děkujeme také členům zastupitelstva obce Krhanice za poskytnutí finančního příspěvku na akci a speakrovi TOMovi za další porci dobře odvedené práce při moderování akce a mažoretkám pod vedením paní učitelky Lucky Kolorosové za zahajovací ceremoniál.

Tentokrát na náš Dětský karneval zavítal také zástupce tisku a sice reportérka z Benešovského deníku. Takže koukněte sami, z koho jsou mediální hvězdy na stránkách Benešovského deníku. Odkaz zde a tady.

Děkujeme za medializaci, snad nám tato "reklama" pomůže rozšířit naše řady dalšími ochotnými dospělými a především dětmi - vodácký oddíl stále hledá členy a jaro již se blíží!

A hlavně koukněte na fotky. Některé vybrané fotky jsou zde a během pár dnů snad budou další. Nicméně z akce máme spoustu jiných fotek - pokud by jste někdo chtěl fotky v plné kvalitě, napište si o ně. Nebo celé CD se všemi fotkami za 30,- Kč.

Takže snad se Vám to s námi líbilo alespoň tak, jako nám s Vámi, děkujeme a těšíme se nashledanou třeba při nějaké podobné akci.

AHOJ

za OSANN sepsul: Mirek

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář