Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dětský karneval v Krhanicích - už se to blíží!!!

8. 2. 2011

  Ve dvou předchozích ročnících karnevalu měli členové a sympatizanti našeho sdružení tu čest pomoci s organizací hlavnímu pořadateli akce, kterým bylo Krhanické SRPDŠ.

  V tomto roce se pro Vás a hlavně Vaše malá zlobidla pokusíme vše připravit jako hlavní pořadatel Karnevalu. Opět nám jak s předchozí přípravou, tak "na place"  pomáhá a ještě pomůže pár ochotných lidiček, bez jejichž nezištně odvedené práce bychom to měli o hodně těžší. Také se do přípravy zapojí někteří lektoři dětských kroužků při SRPDŠ. Tímto všem pomocníkům upřímně děkujeme!  Doufáme, že se akce bude dětem líbit  a snad že se bude líbit i Vám jejich rodičům, pokud jste již zavítali na naše stránky.

Přípravy karnevalu jsou již v plném proudu!

  Připravujeme tombolu, sháníme pokud možno praktické ceny do tomboly i pro vítěze dětských soutěží, sestavujeme program a jeho časový rozvrh a v neposlední řadě vyřizujeme administrativu (nevěřili by jste, jaké papírování a úřadování je kvůli takovéto akci potřeba, aby bylo České legislativě učiněno zadost).

Dosti však již planých řečí a nyní to, co Vás možná zajímá nejvíce:

Karneval se koná:

 19.2.2011 od 14:00 hodin a to v hostinci "U Krkovičky"

Zváni jsou všichni - především ti, kteří přijdou v maskách, škraboškách, převlecích či jiných roztodivných hacafracích a to jak děcka mladá věkem, tak dříve narození - mladí však srdcem!

Letos vyhlašujeme neformální soutěž o speciální, opravdu hodnotné ceny, kterými odměníme některé šťastlivce starší 18-ti let, ovšem jenom pokud přijdou v obvzlášť povedených převlecích, vydrží až do konce a především se zapojí do karnevalového reje. Jste zvědaví jaké ceny to budou?

Nechte se překvapit a těšte se!!!

Informační letáček akce je ke stažení zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář