Jdi na obsah Jdi na menu
 


eskymování v bazénu

21. 1. 2010

Akce je pro zájemce - plavce od 9-ti let věku. Eskymování je v našem případě trošku přehnaný název - i když výuka eskymáckého obratu na kajaku je hlavní náplní pro většinu účastníků. Nicméně kluci z Krhanic, kteří mají první polovinu eskymáckého obratu nacvičenou z minulé zimy z Benešova, se třeba konešně začnou učit i tu druhou polovinu. Bude to príma zkouška před jarním zahájením vodácké sezóny.

První letošní eskymování se povedlo dohodnout na 26.1. v bazénu v Praze 10 - Riegrových sadech. Letos bohužel nemůžeme do bazénu v Benešově, protože ten je v rekonstrukci. Zatím jsou přihlášení tři zájemci, ještě jedno místo v autě je volné. Lodě a pádla jsou zajištěny. Cena za bazén je 250,- Kč na osobu. Je to mnohem více, než bylo "na domácí půdě" v Benešově, ale co se dá dělat - v Praze je holt blaze a jinde to zatím domluvit nejde. Až se zrekonstruuje Benešovský bazén, snad tam opět půjde tato aktivita dohodnout za podobných podmínek.

Zájemci o účast v dalších termínech - hlašte se včas, místo je nutné dopředu rezervovat! Vždy se bude jednat o úterky od 19:30, takže odjezd z Krhanic cca v 17:45 hod. V autě mám tři místa volná, více zájemců by znamenalo, že budou muset svého plechového oře nastartovat a použít rodičové. Ale stojí to za to.

Celou akci ve vztahu k bazénu organizačně zajišťuje CKO HARFA. Informace zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář