Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotky z dětského karnevalu - 2011

22. 2. 2011

Nejprve bych chtěl poděkovat všem, kteří se aktivně podíleli na přípravě programu a organizačním zabezpečení dětského karnevalu. Nevěřili by jste, kolik příprava takové akce stojí úředního papírování, času a úsilí. Nebudu to tady ale rozpitvávat, jednoduše a stručně:

DÍKY VŠEM !!!

Moc děkujeme také všem rodičům a ostatním dospělákům, kteří odhodili stud a přišli ustrojení v převlecích. Věřte, že tento počin vnímají děti velmi pozitivně!!!

Také se sluší poděkovat představitelům obce Krhanice, kteří jsou naší činnosti nakloněni a díky nimž nám na tuto akci obec Krhanice poskytla finanční příspěvek na pokrytí podstatné části režijních nákladů a na ceny do dětských soutěží. Děkujeme!

Nyní jedna velká prosbička pro všechny, kdo tento web čtou a karnevalu se zúčastnili, ať už jako členové "přípravného týmu", nebo jako účastníci karnevalu:

Budeme moc rádi, pokud nám pro přípravu dalšího ročníku (a také pro přípravu jiných, podobných akcí), poskytnete nějakou zpětnou vazbu ve formě stručného hodnocení, resp. zejména podnětů a návrhů na téma co a jak příště zlepšit, udělat jinak, co Vám na karnevalu chybělo, nebo co se Vám nelíbilo. Přece jenom to - jakožto organizátoři - vnímáme z jiného úhlu pohledu než jak to možná vnímají ostatní, přípravou programu "nezdeformovaní" návštěvníci. Vaše připomínky a podněty prosím pošlete ve formě komentáře k tomuto příspěvku zde na webu (zde dole pod tímto textem), nebo e-mailem (osann(zavináč)seznam.cz). Za Váš čas a energii Vám děkujeme.

A teď k fotkám: pokud někdo budete mít zájem, mohu Vám poslat fotky v plném rozlišení (formát JPEG -upravené, tak jak je vidíte v náhledové kvalitě viz dále, nebo ve formátu RAW, neupravené). V případě zájmu mohu také dodat hotovou papírovou fotku - lesk, formát 10x15 á 12,- Kč, nebo větší formáty - cenu na dotaz. Kvalitní fotopapír, kvalitní barvy, zhotoveno na profi - fotolabu)

Fotky v komprimované náhledové kvalitě najdete zde.

Snad se Vám letošní karneval líbil (nezapomeňte poslat Vaše podněty) a těšíme se na další ročník v roce 2012.

Zapsal Mirek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář