Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní vodácký výlet po Sázavě

11. 8. 2012

Report z akce trošku se zpožděním - pozdě ale přece...

V květnu jsme za celkem slušné účasti našich přátel a jejich přátel, vyrazili na jednodenní splutí střední části Sázavy. Na spodním toku bylo díky odlivu přes náhony "ekologických" vodních elektráren příliš málo vody, tak volba z nouze padla na úsek z Kácova do Českého Šternberka. Tedy žádné vodácké divočinky, spíše takové pohodové pádlování po voleji, za účasti i těch nejmenších (nejmladší účastník 2,7 roku).

Důležitou částí kulturního vyžití bylo samozřejmě vymetání kdejakých bufíků a občerstvoven cestou kol řeky se vyskytujících. Také závěr v restauraci pod hradem Šternberkem (Českým) byl díky dobré krmi opravdu povedený.

Počasí nám přálo, nálada byla velkolepá, mortalita nulová - takže co více si přát...

Díky všem účastníkům za príma den a věřím, že se snad v podobně hojném počtu sejdeme na nějaké další akci. Pokud jsem dobře spočítal z fotek, tak nás bylo přes 20?

Fotky můžete smráknout zde, plné formáty na požádání pošlu meilem.

 PS: cestou jsme viděli zajímavá zvířátka - viz fotky. Skoro se nás nebála, dalo se přiblížit a téměř i pohladit (jejich velké zuby ale od toho nápadu každého zrazovaly). Nevíte někdo náhodou, cože za faunu to je?

zapsal: Mirek

 

Náhledy fotografií ze složky jarní Sázava 2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář