Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní tábor je za námi a co dál...

12. 8. 2010

Letní prázdniny se zhouply do poslední třetiny a také letošní letní tábor Pod Sluneční skálou tábor je již za námi.

Jakmile se mi povede uškudlit trochu času, dám na web pár fotek s nějakými květnatými plky z dění táborového. Zatím jsme však ani nestihli dosušit stany, které v sobotu při odjezdu zmokly opravdu důkladně.

Každopádně tu sledujte cvrkot, ať to nepropásnete a pokud máte co říci k proběhlému táboru, zejména nápady jak co vylepšit, změnit apod., pak prosím neváhejte a vložte je do komentářů, nebo zašlete na náš e-mail. Za veškeré konstruktivní podněty Vám budeme velmi vděční.

A co se dál bude dít v tlupě OSANN?

Každopádně plánujeme podzimní víkendové výlety, alespoň jednou ještě pojedeme na celý den na vodu, ve hře je stále výlet na Lipno - poslední srpnový víkend, kdy vypouští přehradu a voda teče přes Čertovy proudy, což je pravděpodobně nejobtížnější vodácký terén na území ČR. Tam tedy (pokud pojedeme) bude většina z nás jen "na koukačku" - pěkně z bezpečí říčního břehu sledovat, jak se to na vodě dělá a na co to pádlo je. Ve hře je také rychlá víkendová sondáž zahraniční vodácké destinace - Rakouské řeky SALZY, kam plánujeme zájezd s vodácky zdatnějšími dětmi na příští jaro. A pak už tady bude Mikulášská, Vánoce atd. Do konce prázdnin budou jasné některé termíny akcí - alespoň tak do konce října. Termíny budou v aktualizované "Termínovce akcí pro rok 2010".

V září zveřejníme podrobnosti o plánovaném zimním táboře s lyžováním (v termínu jarních prázdnin platném pro Krhanice). Zatím ještě není jasné kam pojedeme a kolik to bude koštovat peněz. Nicméně předběžní zájemci se mohou hlásit již nyní, zatím nezávazně. Počet míst bude výrazně nižší než pro letní tábor a každopádně bude nutné místa rychle zamluvit, abychom mohli závazně rezervovat ubytování.

A příští léto opět letní tábor, tentokrát možná dva turnusy - pokud se povede poskládat druhá parta vedoucích a domluvit termíny. Pokud ano, pak bude první turnus náš a na druhý pojedou děti předškolního věku až 6-ti leté. Ale to je zatím opravdu daleko.

Zatím všem: pěkný zbytek prázdnin!

zapsal: Mirek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář