Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní tábor se blíží - jedeme stavět

15. 7. 2010

Tak už je to skoro tady, příští víkend začíná letní tábor Pod sluneční skálou.

Tento pátek (tedy již zítra - 16. července) jedeme stavět. Čeká nás jako obvykle spoustu práce, ale také - jako obvykle - nám přijede pomoci spoustu kamarádů a dobrovolníků. Letos to snad nebude tak náročné oproti loňskému stavění, protože nová bouda - kuchyně se perfektně osvědčila a ani žádná velká povodeň neprošla táborem, takže ani lávku nebudeme muset opravovat. Doufáme jen, že do zahájení tábora už žádná povodeń ani nepřijde!

I přes relativně menší porci nutných prací, nás čeká například oprava jídelních stolů a lavic, přidělání cca 15-ti kusů nových postelí, drobné úpravy v kuchyni a samozřejmě stavba stanů, latríny, táborových kamen, mycího žlabu, vysekání trávy, příprava dřeva atd atd. Nudit se tedy rozhodně nebudeme!

Ale zase na sobotu na večer je plánován tak trochu oddych, posezení u ohně, s kytarou a dobře vychlazeným mokem na dosah. Tekutiny je přece nutno pravidelně doplňovat!

Pokud nemáte v sobotu co dělat (to byl pokus o vtip) a práce není Váš úhlavní nepřítel, rádi Vás uvítáme, určitě se nepředřete, ale nějakou práci Vám jistě najdeme. Pokud se rozhodnete přijet, zavolete nejprve na tel. : http://www.osann.cz/clanky/kontakty abychom s Vámi počítali.

Po víkendu sem snad stihnu dát nějaké ilustrační fotky.

Tak zatím ahoj a pěkný letní víkend.

zapsal: Mirek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář