Jdi na obsah Jdi na menu
 


POZOR POZOR : "Zveme Vás na další ročník KARNEVALu"

9. 1. 2013

KRHANICKÝ KARNEVAL 2013

...dámy a pánové, chlapci a děvčata, blíží se další ročník karnevalové zábavy, plné her a soutěží pro malé, nejmenší i pro ty duchem mladé, leč s léty zajisté moudřejší.

Nenechte si tuto událost ujít, ať Vám to pak není celý rok líto. Protože akce to bude vskutku nevídaná a zajisté (snad) opět do zlatova vypečená. Už na tom pracujeme, už vymýšlíme program, připravujeme zábavu...

Každopádně již dnes, ano, raději hned teď, si napište do svých zápisníčků, deníčků a superinteligentních telefonů ten slavný datum, aby Vám tu zábavu nezhatily jiné (zajisté nikoliv tak zábavné) plány. A ještě tablety, ano, na tablety jsem zapomněl, tam si to každopádně taky napište...

sobota, 16. února, od 14:00 hodin

opět v hostinci u Krkovičky - v nekuřáckém prostředí. 

Abychom mohli připravit nějaký důstojný a rádoby vtipný program, opět jsme požádali o drobný finanční příspěvek Obec Krhanice. Věříme, že se i letos na tuto, téměř již tradiční akci, nějaké drobné v obecní pokladně najdou a všechno se podaří připravit ke všeobecnému veselí. Zástupcům obce předem děkujeme za příspěvek k obecnímu veselí.

Vezměte s sebou také Vaše přátelé a jejich děti, případně i děti jejich dětí... A nezapomeňte si připravit nějakou fakt hůůstou masku.

Tak šup, už žádné lelkování - běžte si to napsat. Těšíme se na vás.

trocha nostalgie z minulých ročníků, aneb jak jde čas:

2012

2011

2010

2009 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

prosba a nabidka

(janka pavlikova @seznam.cz , 9. 2. 2014 17:38)

Dobry den, lidicky, rada bych vas pozadala o pomoc. Meli by jsme s partou pratel pozadala o ponoc. Chteli bychom jit s partou take za cetniky a.jeptisky ale nepodarilo se nam za cely rok sehnaf svetly oblek, jestli by bylo mozne pujcit vase kostymy. Vim je to troufale mi taky neradi pujcujeme, ale na oplatku bychom mohly nabidnout neco s nasi tvorby. Meli jsme pekne Hostice s kravou a sipkama na zadnici a zraloka z pobrezni hlidkou. Rada bych kdyby jste situaci zvazili a rozhodli se. My mame fasank 1.3. Najdete nas na fasank hasici Bozice, kde muzete zhlednout nasi tvorbu. Zatim naschledanou.