Jdi na obsah Jdi na menu
 


Termínovka akcí - podzim 2010

31. 8. 2010

Takže ve zkratce několik datumů, aby jste si mohli u rodičů rezervovat čas:

22. října až 24. října víkendová výprava na Stříbrný potok. Spaní ve srubu, spacáky, karimatky s sebou, kvalitní batohy nutné - je to vlakem a kousek pěšky. Akce je otevřená pro všechny potenciální zájemce, tedy i ty, kteří nechtějí jezdit na vodě. Přihlášky a informace na schůzkách, nebo na tel.

16.října - pokud bude slušné počasí, pojedeme na den na vodu. Ve hře je buďto sjezd Sázavy (zamykání Sázavy), anebo malinko "adrenalinovější" akce - Vavřinecký potok. Na Vavřiňák ale jen pokud budete trénovat a jen Ti, co již spolehlivě zvládnou základní manévry na lodi. Uvidíme...

Někdy od října plánujeme pravidelné nájezdy na bazén - doufám, že se povede domluvit eskymování v Benešově a v sobotu ráno. Jakmile se nám to povede ujednat napevno, dáme Vám vědět. Ale někam na bazén chodit budeme, to je jisté. Protože až se jarní voda zeptá cos dělal v zimě...

10. prosince až 12. prosince Vánoční víkendová výprava -  opět asi na Stříbrný potok, ale možná i jinam.

31. prosince - Silvestrovské putování kolem Vlčí rokle. Jednodenní výlet pěšky, cestou i necestou, na bruslích, na lyžích, na sněžnicích - nebo jen po svých. Jde se za každého počasí, heslo dne: "co nás nezabije, to nás posílí"! Akce je opět otevřená pro všechny zájemce, tedy i pro zatím ještě nečleny.

5.3. až 12.3. 2011 - jarní tábor na horách s lyžováním. Zájemci, hlaste se předběžně a nezávazně již nyní, míst bude pomálu a uzávěrka nejpozději do konce září, takže na nějaké dlouhé rozmýšlení není mnoho času. Kdo dřív příjde... Program: malá škola lyžování - sjezd, běžky, snowboard, drsné hry pro drsné povahy, večery na pohodu s kytarou... Pro zájemce od 8-mi let do 15-ti let věku, u mladších vhodná alespoň částečná samostatnost. Bližší info do 14-ti dnů, pracujeme na tom. Vítáme zájemce z řad dospělých, nebo starších 16-Ti let, kteří by rádi jeli jako vedoucí či instruktoři. Zejména, pokud se kamarádí se zimními sporty. Kontaktujte nás.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář