Jdi na obsah Jdi na menu
 


vyhlašujeme malou VELKOU soutěž

16. 3. 2010

Už se to blíží :

Promítání fotografií z Afriky a vyprávění cestovatele a fotografa Martina Procházky je "za dveřmi".

Nezapomeňte : už příští týden, ve čtvrtek 25.3., od 18:00 ve školní jídelně ZŠ Krhanice  Stručná upoutávka ke shlédnutí zde.

A právě pro vás, pro všechny děti, které se na promítání přijdou podívat, vyhlašujeme malou VELKOU soutěž!

Pro vítězství v soutěži stačí správně odpovědět vlastními slovy na následující otázky: 

1. Jaká je pravá podstata onoho nebezpečí, které se skrývá ....?

2. kde se tedy ono nebezpečí vlastně skrývá?

3. pro koho je tato hrozba nejvíce nebezpečná?

4. co navrhuješ k tomu, aby se hrozba nebezpečí alespoň trošku snížila?

A nyní pravidla soutěže: zúčastnit se můžeš, pokud je Ti od 6-ti do 18-ti let věku, byl/a jsi na promítání a pochopil/a jsi, o čem doprovodný film vypráví. Pokud se chceš zúčastnit, pošli e-mailem svoje odpovědi na adresu osann@seznam.cz. Pokud nemáš přístup k internetu, můžeš odpovědi napsat na papír a doručit na adresu občanského sdružení OSANN, která je zde na stránkách v kontaktech uvedena. Odpovědi formuluj vlastními slovy, stručně, ale výstižně. Všechny odpovědi musí být podepsané. Nepodepsané odpovědi nebudou zařazeny do hodnocení. Vyhraje každý, kdo pochopí podstatu nebezpečí - a to myslím doslova, protože pochopení bude do jisté míry vítězstvím pro celý Tvůj život. Tedy aby bylo jasné - vítěz nebude jenom jeden, vítězů může být i více. Soutěž bude hodnotit porota, složená ze tří zakládajících členů OSANN. Proti rozhodnutí poroty není odvolání.

A teď to hlavní - co můžeš v naší malé VELKÉ soutěži vyhrát!

OSANN připravuje další setkání s cestovatelem Martinem Procházkou, tentokrát na téma jeho cestování divočinou státu Aljaška a po národních parcích USA - GRAND TETONu a YELOWSTONu. Samozřejmě, že zván je každý, kdo se bude chtít přijít podívat. Protože ale každá legrace něco stojí a my nepatříme k těm bohatým organizacím, které mohou každého pozvat zdarma, bude vstupné na toto druhé promítání a vyprávění již zpoplatněno. Samozřejmě, všichni členové sdružení OSANN budou mít vstup jenom za symbolický poplatek. Ale pokud právě Ty vyhraješ v naší soutěži, pak máme pro Tebe vstup úplně zdarma!

Tak přeju hodně štěstí a těším se na setkání příští čtvrtek v jídelně. Good Luck...

zapsal: Mirek