Jdi na obsah Jdi na menu
 


výhled, aneb plány na rok dopředu

5. 12. 2009

Pokud se chcete mrknout, jak jsme fungovali dosud, podívejte se na naše stránky sem: www.osann.estranky.cz/clanky/o-nas

A nyní o tom, co je a co bude.

Kromě programu pro členy organizujeme další akce, jichž se může zúčastnit každý slušný člověk z řad široké veřejnosti, který splňuje podmínky vypsané ke každé akci pro nečleny. Více o programu akcí pro veřejnost si přečtěte v sekci "nabídka pro veřejnost".

Zde je uveden program pro členy OSANN:

- Momentálně připravujeme dobrodružný  a poznávací jednodenní výlet dospělých s dětmi do přírody, který proběhne během měsíce ledna. Podrobnosti zde uveřejníme během pár dní.

- Dále se budeme organizačně spolupodílet na pořádání dětského karnevalu v obci Krhanice, který je plánován na 13.2. 2010 a jehož hlavním pořadatelem je SRPDŠ při ZŠ Krhanice.

- Během jara plánujeme vznik prvního dětského oddílu, jeho zaměření bude především vodní a suchozemská turistika a pobyt ve volné přírodě. Nezůstaneme však pouze u takto „úzkého“ vymezení. Dalšími aktivitami oddílu budou různé sporty od stolního tenisu přes lukostřelbu po orientační běh, frisbee, hokej v létě a fotbal v zimě … (né dělám si legraci, nejspíš to bude naopak.) Volba činností bude záviset na zájmech dětí, které se v oddíle sejdou.
 
- Plánujeme první vodácký „kurs“ pro děti a následně první jednodenní splutí části Sázavy na kanoích. Zkušenější a starší, kteří budou již mít patřičné vybavení, mohou trénovat sjezd na kajacích.
 
- Na jaře též pojedeme na víkendový výlet do přírody – spaní venku pod širákem atd.
 
- Dále plánujeme spoluorganizaci dětského dne v Krhanicích, spolu s SDH Krhanice, SOKOLem a SRPDŠ Krhanice.
 
- A jsou tu letní prázdniny, na které již nyní je v přípravě letní dětský tábor – jehož nultý ročník naši členové neformálně spolupořádali v létě 2009 spolu s SDH Krhanice pod záštitou SHM jako hlavním pořadatelem. Tento ročník bude již hlavním pořadatelem naše občanské sdružení OSANN.
 

- Na podzim zase nějaký ten výlet na víkend, podle počasí ven, nebo pod střechu – je brzo to nyní plánovat do detailu.

- Během října 2010 – pokud bude zájem a pokud bude dokončena rekonstrukce plaveckého bazénu v Benešově, budeme spolu s vodáckou školou AQUA organizovat zimní eskymování v bazénu.

 - Pokud bude zájem, budeme napřesrok organizovat také zimní dětský tábor s lyžováním.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář