Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zahajujeme oddílové schůzky

24. 3. 2010

Tak je to tady. Začínají se hlásit členové a to dospělí i děti a ptají se, kdy konečně začnou ty slibované pravidelné schůzky.

Snažili jsme se naším termínem schůzek nenabourat již běžící činnost ostatních spolků, které se v naší obci věnují dětem.

Takže po zralé úvaze stanovuji termín pravidelných schůzek turisticko-vodáckého-sportovního oddílu na středy, vždy od 16:00 hodin do 18:00 hodin. Pokud se pojede "trénovat" na vodu do Týnce, nebo na časově náročnější výlet, tak o tom rodičům dětí - členů vždy podám informaci formou SMS a každopádně to bude oznámeno min. týden dopředu zde na stránkách.

Řešili jsme, kam se na schůzkách schovat v případě nepřízně počasí a vstříc nám zatím vyšlo zastupitelstvo obce. Tímto zastupitelům upřímně děkujeme za podporu. Schůzky tedy budou standardně v zasedací místnosti OU Krhanice.  Resp. sraz bude před úřadem, vždy v 16:00 hodin a samozřejmě, že většinu času budeme trávit venku. Ale když zaprší, budeme mít kam se schovat a stejně tak - pokud budeme vyvíjet činnost, vyžadující stůl, židli a střechu nad hlavou, tak jest to zatím uspokojivě vyřešeno.

První termín schůzky je tedy 7. dubna, sraz v 16:00 před vchodem Obecního úřadu.

Pro všechny zájemce o členství, ať už děti či dospělé, platí stejná pravidla. Nejprve je třeba stáhnout zde přihlášku (žádost o přijetí za člena sdružení), tu vyplnit dle instrukcí na webu a doručit komukoliv z dospělých členů, nebo na adresu sdružení OSANN. Na nejbližším zasedání rady sdružení pak v souladu se stanovami proběhne hlasování o přijímání nových členů a pokud bude přijetí odhlasováno, pak se zájemce stává (až po uhrazení členského poplatku 250,- děti a 500,- dospělí) plnohodnotným členem sdružení se všemi právy a povinnostmi.

 

A co budeme dělat? Mrkni se sem. Další nápady uvítáme...

Takže ahoj za 14 dní ve středu.

zapsal: Mirek