Jdi na obsah Jdi na menu
 


Třesky plesky z tábora, díl 1. - čím to začalo

24. 8. 2010

No tak samozřejmě to začalo odjezdem z Bráníka směr Dobříš. A pak pokračovalo pěší tůrou do tábora... Staří mazáci, kteří byli na táboře již vloni nezklamali a spolehlivě našli správnou cestu přes vesnici i přes les.

Po první vydatné ochutnávce Radčina kuchařského umění následovalo vekslování a rozdělení do oddílů a do stanů. To bylo jako vždy pro všechny náročné! Ale tak nějak jsme se tím všichni prokousali a ve výsledku měl každý pohodlné místečko na posteli v týpí podle hesla "jak si kdo ustele, tak si lehne". Večer byl vyhrazený pro zahajovací oheň u kterého jsme měli v plánu představit naší skvělou táborovou hru. No ale člověk míní a život mění! Jen chvíli po zapálení ohně jsme byli tak trochu vyrušeni. Přijela vzácná návštěva. V plechu oděná a na koni vezená. Hádejte, kdo to asi tak mohl být?

No a pak nám ta vzácná návštěva vyprávěla příběh neuvěřitelný, napínavý a temný jako odvrácená strana měsíce. No a všechny naše plány s táborovou hrou nabraly zcela jiný směr! Proč? Protože návštěva nás poprosila o pomoc a my, tedy jak děti, tak rada starších, jsme si odsouhlasili, že zkusíme udělat co se dá. A co to mělo být? To Vám napovíme možná příště, a možná taky raději ne, ať se v noci nebojíte... Ještě si to promyslíme.

Zatím Ahoj.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář