Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotky z Vavřineckého potoka 2010

20. 10. 2010

Tak nejenom, že nás počasí nezabilo, dokonce bylo celkem pěkně. Na Vavřinci jsem byl zatím asi třikrát a vždy pršelo. Tentokrát ne. Sice nebylo kdovíjaké azůro, ale hlavně opravdu nepršelo a celkem to prostě šlo.

Kluci nezklamali, celý sjezd Vavřince proběhl celkem bez komplikací, i když o nějaké vzrůšo rozhodně nouze nebyla. I nějaká ty krysa proběhla... Největším nebezpečím (na tom se asi shodně většina účastníků z řad vodáků), byl pro zúčastněné vysoký počet lidí a lodí na vodě s leckdy ne zcela dostatečnými rozestupy. Kvalitu schopností ovládat plavidlo u některých jezdců ani nelze vyčerpávajícím způsobem komentovat, ale co, začátky jsou někdy těžké.

Krásné video z Vavřince, je ke zhlédnutí třeba zde.

A zde a zde koukněte, jak jednu z obtížnějších pasáží překonali naši kluci. Dav jen obdivně zamručel, protože svým bravurním průjezdem výrazně kladně ovlivnili skóre úspěšných jezdců v desetimintovém průměru. Teda až na ten poslední záběr... Koukněte sami a porovnejte s předchozím videem ve stejném místě.

A tady pár komentářů od jiných, kteří tam byli, vše viděli a ve zdraví přežili.

Fotky nejsou příliš povedené, protože byly dělány v časové tísni a navíc novým foťákem, se kterým jsem se ještě vůbec nesžil. Ale když si odmyslíte rozmazané tváře, tak pro přiblížení atmosféry to celkem stačí. Fotky zde.

AHoj.

zapsal: Mirek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář