Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotky z karnevalu - 2010

18. 2. 2010

Letošní karneval je za námi...

Doufáme, že se připravený program líbil nejenom dětem, ale také jejich rodičům a ostatním návštěvníkům. Všichni jsme se alespoň snažili, aby tomu tak bylo. Výbornou práci za mixážním pultem odváděl DJ Pavel a slovem celý program provázel speaker TOM (ostatně oba jsou již zkušení matadoři v této činnosti, velmi dobře jim to šlo už v minulém roce). Foto Pavel a TOM.

Karneval tradičně zahájili svým vystoupením děvčata z kroužku mažoretek.
Po nich následovala trocha kultury – vtipné vystoupení dramatického kroužku.
A pak již vypukl ten pravý karnevalový rej masek. Při této příležitosti děkujeme všem členům poroty za zodpovědné vyhodnocení nejlepších převleků. Převleky to tedy byly povedené. Na parketu jsme mohli potkat třeba Michaela Jacksona, vodníka (vodník vyhrál jednu z hlavních cen), kovboje, stádo divokých koček, pichlavého ježečka, motýla, pračlověka, vojáka, několik princezen, šašků a pirátů, dokonce i kostlivce, čerta, nebo medvěda a spoustu dalších prapodivných existencí.
V průběhu karnevalu děti (a také ti nejodvážnější rodiče) změřily své síly v různých soutěžích. Asi největší úspěch měla soutěž v pojídání rozličných pochutin o závod. Zejména rohlíky všem zúčastněným evidentně chutnaly – mrkněte na jejich výrazy.
Jednou ze soutěží byl také závodní tanec s mandarinkou. Opět vítězili Ti nejlepší.
 

Jsme moc rádi, že rodiče se neváhali zapojit do programu a společně s dětmi nejenom že dováděli na tanečním parketu, ale také se zúčastnili některých obvzláště vypečených soutěží. Tímto rodičům velmi děkujeme, protože nám svým aktivním přístupem pomohli navodit tu správnou atmosféru v sále. Děkujeme také všem, kteří se podíleli na přípravě a organizaci programu, zejména členům SRPDŠ a také představitelům obce Krhanice za poskytnutí drobného finančního příspěvku oficielnímu pořadateli (kterým bylo SRPDŠ).

Ostatně abych nezapoměl : na webové prezentaci SRPDŠ najdete další velmi povedené fotky.

Na závěr velká prosba všem, co čtou náš web a zúčastnili se karnevalu:  velmi nám pomůže, pokud sem napíšete (nebo nám třeba pošlete e-mailem) své připomínky a náměty na zlepšení průběhu akce, oživení programu atd. O Vaše názory velmi stojíme, protože nezaujaté zhodocení vnějšího pozorovatele může být velmi podnětné pro další podobné akce. Také, pokud jste na karnevalu pořídili nějaké povedené fotky a budete ochotní se o ně s námi podělit, zašlete nám je prosím, vybereme ty nejlepší a přidáme je k těm, co už na internetu „visí“.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář