Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace k "fotografickému kurzu"

28. 4. 2011

Dobrý den,

protože se již blíží termín kurzu (čtvrtek, 5.5.), je na místě poskytnout přihlášeným účastníkům drobné připomenutí a podrobné informace.

Ke dni 28.4. jsou poslední tři volná místa, proto pozor, není čas na hrdinství - váhavci volejte spíše rychleji než pomalu!

 

A teď tedy co a jak:

s sebou vlastní fotoaparát - jakýkoliv, nicméně pokud máte na výběr, raději s možností manuálního nastavení expozice. Majitelé zrcadlovky - neváhejte ani chvilku a berte jí s sebou. Nezapomeňte včas dobít baterii, zkontrolovat, zda je ve slotu zasunutá paměťová karta a zda Váš fotoaparát, ometen od prachu ještě funguje.

Pokud jím disponujete, můžete vzít další fotografické vybavení - filtry, stativ, externí blesk apod. Není to však nijak nezbytně nutné.

Nezapomeńte si zabalit nějakou svačinku a něco k udržení pitného režimu (preferujte prosím nápoje nealkoholické povahy, pro zdárné zakončení vášnivého večera můžeme pomyslnou tečku napsat v místní restauraci, ale to raději až po skončení naší fotografické trachtace). Každopádně si však vezměte poznámkový blok a něco na psaní, aby jste mohli zaznamenat okololetící hluboké a nepochybně podnětné a inspirativní myšlenky k tématu fotografování.

Pokud máte nějaké pěkné, povedené, nebo zajímavé fotografie, neváhejte je vzít do naší party, mohou být ostatním všeobecnou inspirací...

Sraz je v zasedačce obecního úřadu Krhanice v 17:20, zahájení pak v 17:30 hodin.

AHoj, těším se na příjemné setkání nad fototématy, s přáním příjemného dne: Mirek Svěrák

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář