Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léto už končí a co je tedy v plánu na podzim?

31. 8. 2011

AHoj, podzimní program by snad měl běžet přibližně podle původního plánu.

Víkendový výlet - pokud bude pěkně tak pod širák čili "vandr". Info zde bude do týdne - sledujte stránky...

Oddílové schůzky - pokračujeme každou středu, občas na vodě, občas na suchu. Nové zájemce vítáme s otevřenou náručí. Na vodě zkusíme natrénovat základy záchrany plaváčků a zkusíme si osvojit používání základní záchranné výstroje - házečky, lana, karabin. První oddílová schůzka po prázdninách bude 7.9., opět v 16:00, sraz před úřadem. 

Noční pochod Krhanickým polesím - na jaře bylo málo zájemců, proto jsme akci zrušili a přesunuli na podzim. Akce to bude především veselá, ale také napínavá. Na své si rozhodně přijdou také rodiče, protože tato akce je nejenom pro děti, ale také pro dospělé, kteří jsou dobrodružně založení. pokud máte zájem se zúčastnit - už teď se můžete přihlásit.

Spousta vodáckých akcí:

Podzimní Rakousko - prodloužený víkend - pro velký úspěch zopakujeme řeku Salzu, mokré schody a třeba tam najdeme ještě nějakou jinou vhodnou vodu. Zájemci (i pokud nejsou členové oddílu) jsou vítáni. Samozřejmě předpokladem jsou určité základní zkušenosti na vodě, pro Salzu jednoznačně kajak.

24. září pojedeme na 61. ročník akce "Napříč Karlovými Vary". Předpokládám, že si nenecháme ujít především tři závěrečné "skolní" válečky pod kolonádou na řece Teplé, u kterých jistě budou stát záchranáři oblečení pro jistotu rovnou jako potápěči a pak - a to především - odpolední "bleskové" splutí trošku studenějšího, ale za to mnohem "živějšího" Lomnického potoka.

28.9. se v Praze koná akce "Přes tři jezy". Minulý rok to bylo celkem "maso", točila tam i televize a především díky velmi rychlému nárůstu vodního stavu v den konání závodů nebyla nouze o adrenalin. Jestli tam pojedeme, to se ještě neví, ale dávám to jako téma k debatě...

8.10. a 9.10. poteče Vavřinecký potok. Vloni se akce líbila (někteří tam mají jakési resty k dořešení, že...), takže pokud bude jakž-takž ucházející počasí tak tam asi taky na jeden den vyrazíme.

Až naprší a pokud zase hnedka neuschne, tak věnujeme jeden víkendový den tréninkovému splutí Sázavy z Týnce do Pikovic. A budeme pilovat techniku přejezdů...

A další program kulturního charakteru jest ve stádiu plánování.

Vítáme každého, koho náš program zaujal. Nestyď se - zavolej, napiš, přijď. Nekoušeme (většinou) a především: rozhodně se nenudíme!

AHOJ

zapsal: Mirek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář