Jdi na obsah Jdi na menu
 


Noční pochod Krhanickým polesím - fotky ze zdařilé akce

8. 12. 2011

Tato akce byla původně plánovaná na pozdní jaro. Bohužel se na jaře nesešel dostatečný počet účastníků, tak jsme akci dočasně odložili na podzim a tentokrát byl zájem větší.

Výletu se zúčastnilo celkem 26 účastníků (+ dva pejsci). Trasa vedla z Krhanic směrem na Borovíčko, přes Vlčí rokli a pak do Prosečnice - vše završeno pozdní večeří a přípitkem v restauraci u Démona.

Cestou se snad nikdo moc nenudil - pokud ano, ať dá vědět a my mu příště připravíme o trochu více adrenalinu. Akce se snad většině líbila - ale každopádně budeme moc rádi, pokud nám sem napíšete nějaké komentáře, hodnocení, nápady pro příště apod. Pochvala potěší a dobře míněná kritika nám bude motivací na přípravu dalších podobných akcí. Máte-li z akce nějaké zajímavé fotky, budme rádi, pokud je budeme moci zveřejnit - pošlete je a my je zde vystavíme, nebo nám pošlete odkaz kde jsou na webu "pověšené" a my je zpřístupníme ostatním zájemcům.

Naše fotky zde.

Děkujeme všem, kdo na akci finančně přispěli, děkujeme Pavlovi za pomoc při přípravě, Divousovi za grafickou přípravu véélmi povedených pamětních listů a všem účastníkům za úspěšné přežití.

 

Věříme, že se akce alespoň trochu líbila a těšíme se na další setkání.

Za tým OSANN zapsal: Mirek

 

Napiš prosím komentář k akci:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář