Jdi na obsah Jdi na menu
 


požádali jsme o podporu obec Krhanice

30. 12. 2009

Dnes, 30.12. 2009, zazněla na veřejném zastupitelstvu naše žádost o podporu naší činnosti.

Žádáme jednak o finanční podporu, zde nám obec přiznala stejné podmínky, jako mají ostatní sdružení v obci fungující - pod podmínkou, že naše činnost bude v pozitivním smyslu někde vidět. Doufáme, že vidět bude brzy a že nezklameme případná očekávání.

Dále jsme požádali o poskytnutí prostoru, vhodného k pravidelným schůzkám dětských oddílů. Obec přislíbila vstřícný přístup pod stejnou podmínkou, ale pro pozdní doručení žádosti byla tato odročena na k projednání na příští jednání veřejného zastupitelstva.

A nakonec jsme požádali o pronájem prostor, vhodných pro realizaci fotografického kursu pro zájemce z řad veřejnosti starší 18-ti let. Tento kurs je ve stadiu přípravy, jeho rozpočet není zrovna malý a proto během prvních lednových dní budeme žádat o dotaci veřejně prospěšnou společnost POSÁZAVÍ. Nicméně i v tomto vyjádřili zastupitelé obce předběžně příznivé stanovisko, ale opět bylo závazné jednání odročeno na příští veřejné jednání (ze stejného důvodu).

Každopádně děkujeme všem zastupitelům za vyjádření pozitivních reakcí k našim úmyslům a věříme, že společným úsilím oživíme i život v obci jako takové.

Děkujeme.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář