Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka na karneval

29. 1. 2010
POZVÁNKA na KARNEVAL
Pro děti i pro dospělé, pro kluky i pro holky, pro piráty i pro princezny...
Na programu různé povedené scénky, které si připravili děti z dětských kroužků při SRPDŠ. Dále všelijaké hry a dovádění pro malé i nejmenší, každopádně ani starší a dospělí nepřijdou zkrátka, pokud se zapojí do karnevalového reje. Tancování, křepčení a dobrou náladu budeme podporovat.
Nezbytná tombola po celou dobu akce, losování extra cen na konec jako nej atrakce.
Ke konci překvapení, sranda až se za břicho budete popadat...
Uvádí a celou akcí provází speaker TOM
Za mixážním pultem DJ Pavel
 
Vstup v maskách je samozřejmostí pro děti a vítaným oživením atmosféry pro jejich rodiče. Takže: „kdo z dospěláků přijde v masce, bude obvzláště chválen a veleben“. Vážně, nebuďte upejpaví a přijďte v přestrojení.
Samozřejmě masky budou hodnoceny, tentokráte odbornou porotou.
 
Kdy že to všechno?         V sobotu, 13.2. 2010, v restauraci u Krkovičky. Zahájení ve 14:00 hodin, předpokládané ukončení v 18:00 hodin. Přijďte včas, ať o něco nepřijdete.
Prosba : vzhledem k předpokládané hojné účasti dětí, bude po celou dobu akce celý prostor restaurace nekuřácký. Prosíme o pochopení a respektování tohoto faktu – vždyť jde o zdraví našich nejmilejších.
 
Hlavním pořadatelem akce je Občanské sdružení SRPDŠ při ZŠ Krhanice, s programem pomáhá občanské sdružení OSANN, finančně a organizačně akci podporuje obec Krhanice.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář