Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní eskymování v bazénu v Benešově.

Až se jarní voda zeptá, cos dělal v zimě - budeš mít pádnou odpověď?

Pokud máš zájem zavítat a pocvičit, aby tělo vodákovo nezapomělo do jara na ten pocit zmuchlaných nohou, propláchnutých dutin a kyslíkovch deficitů, pak máš tuto zimu možnost třeba v Benešovském bazénu. Bazén je po kompletní rekonstrukci  a nepochybně v něm bude příjemně - obvzlášť při pohledu na sněhové závěje za prosklenou stěnou...

Vhodné pro kondiční potrénování a zejména vhodné pro děti a úplné začátečníky. Nejsme vodácká škola, nicméně pro případné zájemce se jistě v bazénu někdo ochotně propůjčí coby neformální poradce a zachránce při prvních eskymovacích pokusech v jedné osobě. A vlastně i zájemci o intezivní odborné vedení by nemuseli přijít zkrátka - víme, na koho tě odkázat.

Vše potřebné o termínech, pravidlech, cenách atd. se dozvíš z našeho informačního letáku, který je ke stažení zde. Případně také po telefonu - viz sekce kontakty.

Upozornění: každý účastník eskymování je povinnen před svojí návštěvou tento leták prostudovat a řídit se bezvýhradně pokyny a pravidly v něm uvedenými. Rádi bychom totiž, aby dobré vztahy s provozovatelem bazénu vydržely a eskymování v Benešově dál pokračovalo ve své tradici ku prospěchu nás vodáků ještě dlouhá léta. Díky.

AHOJ na bazénu.

 

 Aktualizováno -

 

AHoj fšichni…

Na vědomí dávám, že od příštího termínu eskymování je nutné se dopředu přihlásit. Posledně se nás sešlo celkem 6, z toho dvě děti. Je asi jasné, že při ceně pronájmu za bazén (viz. http://www.mszbenesov.cz/sluzba.php?sluzba=cenik_kb&menu=kb) , hradí pořadatel (občanské sdružení OSANN) vše, co se od přítomných ten den nevybere.  Protože OSANN nemá vlastní zdroj příjmů a dotace od velectěné vlády země ČEZké  se nejspíš opět nepovede získat, není čas na hrdinství a nelze sponzorovat bazén pro jen pár nadšenců – určitě ne v případech, kdy se sejdeme v takto „hojném“ počtu.
Takže žádám všechny zájemce, kteří mají návštěvu v plánu, aby poslali e-mailovou zprávu, nebo se přihlásili na určité datum v komentářích na webových stránkách WWW.OSANN.cz v sekci eskymování a to nejpozději do čtvrtečního večera před daným sobotním termínem eskymování. Podle počtu přihlášených pak v pátek na web pověsím informaci, zda se sobotní eskymování koná, či zda je zrušeno pro nedostatek zájmu.
 
Nejbližší termín eskymování je 18.12. (mimochodem taky je ten den Vánoční Sázava – koho to oslovuje, tak vězte, že po dobu cachtání v bazénu si svoje river boaty můžete uschovat ve strojovně bazénu a nenechávat je na střeše auta jako provokaci nenechavcům)
Další termín je 25.12.
 
Díky za pochopení, snad se to zvrhne k lepšímu.
Ahoj Mirek
 
 

aktuálně jsou na bazénu k dispozici tyto loďky:

Rodeovky - Železný Igo, Pyranha ReCoil, Pyranha Rev

Dětské - Liquidlogic Remix, Fluid SPACE, Robson Supersonic

Ostatní - Dagger Outlaw, Pyranha Zione 1, NECKY Blunt, Wawe sport EZ Big, Wawe sport Z1, Perception Method Air

Webová on-line kamera na bazénu zde.

zapsal: Mirek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Unsurpassed Legal Defense: HUSS LAW - Tempe DUI & Felonious Defense Lawyers

(DavidTyday, 16. 12. 2023 9:09)

Unrivaled Legal Protection: HUSS LAW - Tempe DUI & Felonious Defense Advocates

(DavidTyday, 16. 12. 2023 8:07)

Unsurpassed Legal Security: HUSS LAW - Tempe DUI & Criminal Protection Lawyers

(DavidTyday, 16. 12. 2023 7:04)

Unrivaled Lawful Security: HUSS LAW - Tempe DUI & Felonious Defense Lawyers

(DavidTyday, 16. 12. 2023 6:01)

IcomA wal

(TimothyFraup, 16. 12. 2023 5:52)

https://aviatorcasinos.com/aviator-review/

Unrivaled Legal Security: HUSS LAW - Tempe DUI & Criminal Security Lawyers

(DavidTyday, 16. 12. 2023 4:57)

Unparalleled Judicial Security: HUSS LAW - Tempe DUI & Felonious Defense Lawyers

(DavidTyday, 16. 12. 2023 3:53)

Unrivaled Legal Defense: HUSS LAW - Tempe DUI & Criminal Protection Advocates

(DavidTyday, 16. 12. 2023 2:50)

Unrivaled Judicial Defense: HUSS LAW - Tempe DUI & Criminal Protection Lawyers

(DavidTyday, 16. 12. 2023 1:49)

Unsurpassed Lawful Protection: HUSS LAW - Tempe DUI & Criminal Defense Advocates

(DavidTyday, 15. 12. 2023 22:49)

Unparalleled Judicial Defense: HUSS LAW - Tempe DUI & Criminal Security Attorneys

(DavidTyday, 15. 12. 2023 21:45)

Unrivaled Judicial Defense: HUSS LAW - Tempe DUI & Criminal Protection Attorneys

(DavidTyday, 15. 12. 2023 20:41)

Unsurpassed Lawful Defense: HUSS LAW - Tempe DUI & Felonious Security Attorneys

(DavidTyday, 15. 12. 2023 19:38)

FastDl

(Felixfut, 14. 12. 2023 3:09)

Invite to https://fastdl.app/
Best Instagram Downloader for Videos, Reels, Photos, and IGTV. Experience the fastest, most straightforward download solution today! FastDl is made to be easy to use on any kind of tool, such as a mobile phone, tablet computer, or computer system.

Настройка Яндекс Директ

(БизнесCaday, 14. 12. 2023 0:01)

Привeтствyeм!
Мы рады предлoжить вам yникaльную вoзможность оптимизировaть вaшy peкламную компaнию в Яндекc Директ под ключ!
Акция "Беcплaтный анализ тeкyщей рeклaмной компaнии" пoзвoлит вaм пoлучить пoлнoе пpeдcтaвлениe о тoм, кaк эффективнo paбoтaет вaшa peклама, и кaк мoжнo улyчшить eе результаты.
Haшa командa пpoфeccионалов в облаcти интepнeт-мaркeтингa проведeт детaльный анализ вaшей тeкущeй рекламнoй кaмпaнии в Яндекc Дирeкт. Mы изучим вaшу цeлевyю аyдитopию, ключевые слoва, тeкcты объявлeний, a такжe дpyгие вaжные пapаметpы.
Пocлe провeдения aнaлизa мы предоcтавим вaм подробный oтчет c рeкомендaциями пo улучшению эффeктивности вaшeй рекламы. Вы yзнaeте, кaкие измeнeния мoжнo внecти, чтобы привлeчь бoльше потeнциaльных клиентов и снизить зaтpаты на pекламy.
Bоcпoльзyйтeсь нашей акцией "Бeсплатный анализ тeкyщeй реклaмной компaнии" пpямо сeйчас и yзнaйтe, как повыcить эффeктивнocть своей pеклaмы в Яндeкс Дирeкт!
Для полyчeния бeсплaтнoгo анaлизa пpoстo отвeтьте на это письмo или cвяжитeсь с нaми по yказанным контактным данным. Hаша комaндa с удoвoльствием поможeт вам yлyчшить резyльтaты вaшeй реклaмы и доcтичь новыx высот в бизнесе.
Контaкты нaшего телeграмм бoтa - https://t.me/directyandex_bot
С yважениeм,
Комaндa Яндeкc Директ для пpедпринимaтeлeй.

Under 21 clubs NYC

(WilliamTip, 13. 12. 2023 22:06)

1. **Exploring Nightlife: Can You Go Clubbing in America Under 21?** https://band.us/band/93239159

Discover the ins and outs of clubbing for the under-21 crowd in the United States. Learn about the legal restrictions, alternative venues, and tips for an unforgettable night out.

2. **Exclusive Under-21 Clubs in the Big Apple: Unveiling NYC’s Hotspots** https://myanimelist.net/profile/bouncercheating

Unlock the secrets to New York City's vibrant nightlife scene for those under 21. From trendy spots to hidden gems, explore the best venues where the young crowd can experience the city's electric atmosphere.

3. **The World of Deception: Navigating the Realm of Fake IDs** https://www.pexels.com/@bouncer-cheating-822150616/

Delve into the underground world of fake IDs. Understand the risks, consequences, and the allure that drives individuals to seek out these controversial pieces of identification.

4. **Caught in the Act: What Happens If You Get Caught With a Fake ID at a Bar?** https://www.diggerslist.com/bouncercheating/about

Learn about the legal repercussions of being caught with a fake ID while attempting to enter a bar. From fines to potential criminal charges, discover the serious consequences individuals may face.

5. **Underage and Deceptive: Consequences of Using a Fake ID Under 18** https://www.calameo.com/accounts/7550714

Explore the specific consequences that underage individuals may encounter when caught with a fake ID. Understand the legal ramifications and potential impact on future opportunities.

Silkroad Online 2024 SunWorld Stake To Take home Money

(SilkroadOnlineSunWorld, 13. 12. 2023 17:22)

Subtitle: "Assume on a Immortal Cruise: Silkroad SunWorld 2024"

Are you timely to oppose the antediluvian Silk Technique and plunge yourself in a world of affair and mystique? Look no spare than <Silkroad>SunWorld 2024](https://www.silkroadsw.com), a captivating MMORPG that promises an unforgettable gaming experience. Mount to launch its beta on January 5, 2024, followed beside the principal start-up on January 12, this game invites players to a confines where the gone meets the proximate in a perfect fusion.

**A Glimpse into the Erstwhile: Cap 90 and Cast aside Menus**

Silkroad SunWorld takes a sui generis procedure through setting its cap at 90, allowing players to explore the wonders of the noachian men without the overwhelming complexities of higher-level caps. Nostalgia takes center platform with the numbering of <old>menus](https://www.silkroadsw.com), providing a comforting throwback to the roots of excellent MMORPGs.

**Spirited Gameplay: Assignment and Activities Based**

The heart of Silkroad SunWorld lies in its business and activities-based gameplay. For in cheering proceeding grinding in the course trade routes, building your empire as you voyage be means of the distinctive landscapes of the Silk Road. With low rates and an open call reachable with the aid a <web>based interface](https://www.silkroadsw.com), players can strategically custom and barter their aspect to success.

**Innovative Features: Participate in to Make and Enhanced GUI**

Silkroad SunWorld brings novelty to the forefront with its Entertainment to Earn system. As you assume on your journey, every undertaking contributes to your essential good fortune, allowing you to get in-game currency and items. The <enhanced>graphical owner interface (GUI)](https://www.silkroadsw.com) ensures a seamless and visually sensational experience, immersing players in the rich tapestry of Silkroad SunWorld.

**Community Engagement: Venereal Events and Giveaways**

Joining Silkroad SunWorld isn't justified up the prey; it's hither being take a hand in of a thriving community. The developers conceive of the rank of athlete interaction and regularly landlord <social>events](https://www.silkroadsw.com). Connect with fellow adventurers on Facebook, YouTube, and Discordance, where giveaways and exciting challenges await.

**Countdown to Adventure: Beta and Opulent Opening Dates**

Importance your calendars in place of January 5, 2024, as the <beta>interpretation of Silkroad SunWorld](https://www.silkroadsw.com) launches, contribution players a sneak coating into the wonders that await. The grand opportunity follows on January 12, promising a fully immersive know-how as a replacement for all.

**Conclusion: Your Epic Transition Awaits**

Silkroad SunWorld 2024 invites you to assume on an epic jaunt from top to bottom time, where ancient civilizations and mod gaming converge. With its one of a kind features, nostalgic elements, and commitment to community betrothal, this MMORPG promises to be a standout experience in the gaming landscape. <Download>the game](https://www.silkroadsw.com), paraphernalia up representing adventure, and release the Silk Way revealed earlier you like not in the least before. The appearance of a new epoch awaits - are you ready to command your mark?

뜨거운 입 커버 여자가 정액을 삼키기 &#

(Dennisbuh, 13. 12. 2023 0:48)

뜨거운 입 커버 여자가 정액을 삼키기 위해 일하는 것처럼 입으로 영화에서 자지를 꽉 감습니다. 자지 빨기 porn도 xHamster에서 훌륭한 사정을 제공합니다.

보기 자지 빨기 포르노 클립은 여기 Pornhub에서 무료로 제공됩니다. 점점 늘어나는 고품질 가장 인기 있는 XXX 동영상 및 장면 컬렉션을 발견하세요.

젊은 꽃미남과 함께하는 구강 콘텐츠는 다른 어떤 것과도 비교할 수 없으며 귀하의 자지를 바위처럼 단단하게 만들 것입니다.

열정적인 자지 빨기부터 하드코어 얼굴 빌어먹기까지 모든 것을 제공하는 무료 구강 포르노의 컬렉션을 즐겨보세요.


영문 당신의 자지를 위아래로 입술이 그의 길이을 감싸하세요. 위아래로 직선 시도하거나 돌리기 코르크 마개 뽑기 동작을 사용할 수 있습니다.

Regarder Pipe film porno gratuites, ici sur xHamster. Trouver notre grande collection en haute qualité films érotique.


xHamster에서 무료 Tit 빠는 porn clips를 확인해 보세요. 지금 바로 See 모두 Tit XXX action을(를) 빠는 중입니다!

이 성인 콘텐츠에서: 하드코어 늙고 젊은 입으로 아빠 자기 큰 가슴 빨기 boobs 빨기 핥기 편집 파키스탄 가슴 빨기. 감사합니다!

xHamster에서 무료 가슴 빠는 포르노 동영상을 확인해 보세요. 지금 바로 모든 가슴 빠는 XXX action를 보기하세요!

WOWGIRLS 가장 섹시한 베이비 Nekane은 거대한 가슴을 갖고 프로처럼 거대한 혈관이 있는 자지를 빨아먹는 것을 숭배합니다. 와우걸들. 390만 조회.

Top News Sites for Guest Post

(Billyopike, 12. 12. 2023 1:15)

Top News Sites for Guest Post

docs.google.com/spreadsheets/d/10JY2ymIbDK9DnZsXT5LmoI_X1Gf4FHo9XXhKbolRiog

sportbet365 ru: зеркало 1xbet j59dxs

(TarynnKen, 11. 12. 2023 12:02)


Nicely expressed without a doubt. .
https://zerkalo-1xbet.website/


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136

následující »