Jdi na obsah Jdi na menu
 


Střípky z letního tábora 2012 - část druhá, a hlavně fotky

27. 10. 2012

Letošní verze oblíbené lišárny na fotkách vypadá jako totální chaos. Ale aktéři vypadali, že si to opravdu užívajíí. Fotky "Lišárny" zde.

Zajímavé bylo sledovat, jak taková nenáročná hra, jakou je "skok přes propast" dokáže doslova vybičovat aktéry k překonání sebe sama. Pravdou je, že některým jsme to už museli předčasně ukončit, protože byli ochotní "jít" do celkem riskantních skoků, daleko za hranicemi, jež jsou pro tuto hru obvyklé. Nicméně, téměř taneční kreace, jaké při skocích aktéři předváděli, jsou vskutku fotogenické. Konec konců, posuďte sami.

Samozřejmě bylo dění na táboře také o něčem jiném, než o organizovaných hrách a blbnutí. Také nějaká ta práce - v kuchyni, kolem přípravy dřeva do kuchyně i na oheń atd. Koukněte na fotostřípky.

A na konci tábora nechybělo také skupinové focení. Je tam více verzí, aby si každý mohl vybrat, na které se tváří pokud možno duchaplně, či jinak - jak se mu to líbí nejvíce. Skupinové foto zde.

Tak a to je z letošního tábora všechno. Vánoce jsou za dveřmi, jaro pak kolem nás prosviští, tak to abychom již skoro začali uvažovat o přípravě dalšího tábora. No, uvidíme co bude, nechte se překvapit... 

Ahoj Mirek

 

PS: ještě bych málem zapoměl na bonus pro Lucku a Báru. Tak já to tedy dodělám a koukněte sem za pár dní...

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář