Jdi na obsah Jdi na menu
 


Střípky z letního tábora 2012 - část první + fotky

3. 9. 2012

Letní tábor pod sluneční skálou je pro rok 2012 opět za námi.

Petr mi nepřímo připoměl, že je na čase sem nahrát nějaké fotky, tak jsem se na to konečně vrhnul.

Ztráty na zdraví byly naštěstí minimální, v podstatě jen drobné malé oděrky a klíšťata (až na Jindru, že, ale to se nepočítá, protože ten stožár si znenadání stoupl do cesty jeho ruce. "AUVAJS!"). Počasí nám letos celkem přálo, dokonce se povedlo i tábor za sucha sbalit (ani ne 5 minut co jsme zavřeli dveře u auta za posledním stanem a spustila se průtrž - faaakt hůůstýý).

Akce to byla celkem vydařená, dobrý kolektiv a to jak na straně vedoucích (se musíme pochválit, ale nikdo jiný to za nás neudělá že, a navíc je to prostě tak!), tak i pohodová parta na straně dětí. Většina mladších účastníků už vlastně byla starými mazáky, někdo s námi byl již počtvrté???

Z táborových činností opět v oblíbenosti hned po škrábání brambor na noční hlídce tradičně vítězil bariball. Novinkou byla poněkud adrenalinověji pojatá zábava na lanovce z lesa přes potok a samozřejmě došlo i na oblíbené kafe.

 

Pokračování příště - až zase pár fotek zpracuju. Mrkni se sem občas, ať ti něco neuteče.... A možná, že bude i bonus pro Lucku a Báru...

Pokud budeš chtít fotky v plné kvalitě, napiš si o ně.

zapsal: Mirek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář