Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Děkujeme sponzorům, kteří nás finančně podpořili v roce 2009:

  Obrazek                   www.alltechsro.cz

   Jerman, s.r.o.

   Ing. Pavel Bydžovský

        Logo Hanibal sport                www.hanibal.cz

    Václav Zíta - Zíta Kovo

 

 

 

Dnešní doba příliš nepřeje podobným nevýdělečným dobrovolnickým aktivitám. Zároveň je poněkud problematické, získat prostředky nutné k pokrytí režijních nákladů na některé akce.

Má-li však naše činnost být konkurenceschopná v porovnání s některými snadno dostupnými, avšak dle našeho názoru poněkud balastními alternativami zábavy, jakými jsou například počítač, televize, videohry apod., je nutné tuto činnost realizovat „s plnou parádou“, a to vyžaduje pořízení, nebo zapůjčení finančně náročného vybavení, sportovního nářadí apod. Už jenom například úhrada za dopravu na výlety celkem leze do peněz. Navíc mnoho rodičů dnes je nuceno zvažovat každý drobný výdaj pro zachování existenčních jistot živobytí. Rádi bychom ale ponechali dveře otevřené i dětem, jejichž rodiče odradí od účasti právě finanční problém.

Proto touto cestou prosíme živnostníky, firmy i státní či nestátní instituce o účinnou pomoc při financování konkrétních činností sdružení. Na oplátku v rámci našich skromných podmínek a možností nabízíme zviditelnění firemní reklamy při našich akcích a na naší webové prezentaci. Jakákoliv finanční pomoc bude samozřejmě kryta dokladem a v rámci platné legislativy tedy může být  odečitatelnou položkou ze základu daně.

Uvítáme také pomoc formou nefinanční podpory – například zajištění dopravy dětí na akce, zajištění občerstvení, zajištění ubytování apod. Za Vaší ochotu předem děkujeme.