Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bude ještě jedno eskymování? Plus pár fotek z toho posledního.

19. 3. 2011

Opět jsme se v sobotu na bazénu v Benešově sešli v relativně hojném počtu.

Budiž pochválen Honza Ševčík., neb se mu již celkem začal dařit eskymák včetně té poslední a nejdůležitější fáze (nespadnout tam zpět).

Zvláštní pochvalu si zaslouží také Matěj, za to, že se dokázal ráno probudit a vykopat z postele (tak se mu nesmějte, muselo ho to stát veliké úsilí - vylézt z pod peřiny). Ještě kdyby si přestal plést pravou ruku s levou.

No a Honza Svěrák., to je kapitola sama pro sebe: pořád jen blbnout, nejlépe pod vodou, ale ne a ne trénovat eskymáky. A při tom mu to minulý rok už skoro šlo samo. Chlapče, takto nevím nevím, jestli se s námi podíváš na Otavu a do Rakouska. Bez poctivého tréninku techniky to nepůjde!!!

Fotky jsou tady.

A teď pozor:

Ve hře je ještě jeden možný termín eskymování a to pravděpodobně příští sobota, tedy 26.3., tentokrát ale možná nikoliv ráno, ale večer od 19:45 hodin. Zkusím to domluvit s vedením bazénu a dám vědět zda je, či není možno. Pokud máte zájem se zúčastnit, budu rád, když mi to nějak dáte vědět, abych se neznažil něco domlouvat a pak jsme se tam nesešli ve třech...

Každopádně v pátek před víkendem sem zase pověsím co a jak a lidem, na které mám meily pro jistotu také pošlu zprávu.

AHoj

zapsal: Mirek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář