Jdi na obsah Jdi na menu
 


Program na příští schůzku: adrenalin, boj o život...

24. 10. 2011

 

Ahoj, jak již tu jest psáno, tak příští schůzka bude ve středu, 2.11.

A připravil jsem něco opravdu speciálního:  Battlefield Live!

Že nevíš o co jde? Tak tož tedy, tu jest více informací:

Battlefield LIVE je novinkou na poli strategicko-bojových her. Propojuje to nejlepší z těch klasických jako je paintball či airsoft a her počítačových (Battlefield, Counter Strike...). Bitvy se odehrávají ve velmi členitém lesním terénu, se zachováním možnosti oživování, větším počtem životů, variabilitou zbraní. Velkou výhodou zbraní je dostřel až 200 m.
Battlefield LIVE vychází z tréninkového systému americké armády MILES. Jedná se o plně elektronický systém, fungující na principu infračervného světla. Díky tomu odpadají náklady na střelivo a hra je zcela bezpečná. Adrenalinový zážitek je umocněn i díky realistickým zvukovým efektům.

 

No tak jako ilustrační popis by to stačilo a teď k vlastní organizaci.

Na tuto akci se mohou přihlásit i nečlenové, tedy i ti, kteří by to rádi zkusili, ale na schůzky s námi nechodí a nejsou členy OSANN. Pokud nejsou členy, přinesou na kusu papíru potvrzení od rodičů že se akce mohou zúčastnit, se svým jménem, adresou, jménem a podpisem jednoho z rodičů, datumem podpisu  a kontaktním telefonem na rodiče.  Hra je sice možná již pro děti od 8-mi let, nicméně z organizačních důvodů stanovuji min. věk účastníka na 9 let (4. třída).  Mladší jen v doprovodu rodiče nebo jiné starší osoby. Hra je bezpečná - pokud neupadneš a nenatlučeš si čumec, tak by nic jiného hrozit nemělo. Na rozdíl od Paintballu a Airsoftu se střílí světelným paprskem v infra-pásmu, takže vzduchem nelítají žádné předměty, nebudeš mít modřiny ani nemusíš nosit přilbu nebo ochranné brýle. Celé je to o rychlé reakci, bleskovém vyhodnocení situace, týmové spolupráci a chytrosti.

Co s sebou: dobré boty (vhodné na běhání, ale klidně i s pevným kotníkem), oblečení vhodné na tuto hru, tedy  nejlépe maskáče nebo něco tmavšího a staršího, co snese válení se po zemi a v mokru a blátě. Budeme hrát cca jednu a půl hodiny, takže doporučuji vzít také lahev s pitím.

Co to bude stát:  účastnický poplatek je 240,- Kč za osobu, členové OSANN to mají o něco levněji za 200,- Kč

Sraz je přesně v 16:00 hodin na trávníku před obecním úřadem v Krhanicích. Přijďte včas! Návrat je před úřad cca mezi 17:45 až 18:00 hod.

A teď to nejdůležitější: min. počet účastníků pro tuto hru je 6, v menším počtu to vážně nemá smysl hrát! Pokud se nás tedy nesejde alespoň 6, tak to padá a budeme řešit náhradní program. Tak to dohoď kámošům, třeba se rádi přidají. Čím více nás totiž bude, tím to bude více akční.

Abych tedy včas věděl, kolik se nás sejde, tak podmínkou je, že každý zájemce mi nejpozději do úterý 1.11. do 10:00 hodin!!! písne meila nebo se zapíše (vlastním jménem) sem do komentářů pod tímto článkem.

A ještě jeden detail, ale důležitý: do auta se mi vejde na odvoz jen 6 osob + řidič. Bude-li nás více, pak to bude chtít  poprosit tatínky nebo maminky aby Vás odvezli. Od Krhanic je to cca 10 minut jízdy.

Tak ahoj a těším se na utkání na bojišti.

Zapsal: Mirek


 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

help writing college essays m686xo

(GregoryWrimi, 5. 4. 2023 22:36)

You actually revealed it terrifically!
buy essays online cheap https://phdthesisdissertation.com freedom writers essay https://essaywritingserviceahrefs.com

duvod

(Honza, 31. 10. 2011 19:05)

moc se na tam nechce radsi si zahrajem normalni airsoft

hra

(Honza, 31. 10. 2011 18:58)

ja a matej nejdem

Schůzka - Battlefield Live

(Radek T., 25. 10. 2011 20:07)

Ahoj Mirku, se mnou můžeš počítat na Battlefield Live!