Jdi na obsah Jdi na menu
 


První trénink na vodě - tuto středu!

25. 4. 2010

Tak už je to tady, začíná "přituhovat...".

 

Tuto středu jedeme do Týnce - poprvé na vodu. Touto středou se rozumí 28.4.2010. Je možné, že schůzky, které budou na vodě, o malinko přetáhneme i přes 18-tou hodinu. Budu se tedy určitě snažit končit včas, ale než umyjeme a vrátíme lodě a vybavení a pak než přejedeme zpět do Krhanic, tak to trošku bude trvat - zatím nevím, jak to budeme stíhat - proto prosím rodiče o toleranci. Každopádně bude schůzka normálně končit zase u obecního úřadu, kde Krhanické děti "rozpustím" a děti odjinud už to mají "zmáknuté".

Ve středu ať si všichni vezmou nějaké starší tenisky do vody, šusťákové kalhoty a bundu (vše starší) a kompletní sadu spodního prádla na převlečení, kdyby se vykoupali. Koupání tedy neplánujeme, ale protože se kluci budou učit, tak je do jisté míry vyklopení z lodi pravděpodobné - takže jde o to, aby se mohli kompletně převléknout do suchého.

 

Jinak pro pořádek - budeme trénovat na kanoích, a kdyby náhodou se chtěl (a mohl) některý z rodičů nebo jiných dospělých zájemců přidat, je vítán.

 

zapsal: Mirek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář